Využití techniky DART pro posuzování kvality a autenticity potravin – Ing. Jana Prchalová
Ing. Jana Prchalová
Disertační práce
Využití techniky DART pro posuzování kvality a autenticity potravin
Application of DART for evaluation of food quality and authenticity
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2017
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PRCHALOVÁ, Jana. \textit{Využití techniky DART pro posuzování kvality a autenticity potravin}. Online. Disertační práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/7v0obp/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieDoktorský studijní program:
Chemie a technologie potravin (čtyřleté)
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.