Patrik Pitoňák

Bakalářská práce

Protipožární opatření pro specializovaný modul "Dočasný núdzový tábor" na území Slovenské republiky

Fire Measures for Specialized Module "Temporary Emergency Camp" in the Area of the Slovak Republic
Anotace:
Tato bakalárska práce sa zaoberá protipožiarnymi opatreniami dočasného núdzového tábora na území Slovenskej republiky. Popísané sú štandardy núdzového tábora a tiež riziká, ktoré vyplývajú z jeho vybudovania na území republiky. Z hľadiska ochrany pred požiarmi je potrebné v dočasnom núdzovom tábore navrhnúť protipožiarne opatrenia, ktoré eliminujú alebo zmiernia následky požiaru.
Abstract:
The bachelor thesis deals with the Fire Measures of Temporary Emergency Camp in the Area of the Slovak Republic. In the thesis are described standards of such a Temporary Emergency Camp and also risks related to constructing the camp in the Area of the Slovak Republic. In relation to protection against fire is necessary to propose Fire Measures that will eliminate or moderate consequences of fire in …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 4. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 24. 5. 2016
  • Vedoucí: Vladimír Vlček
  • Oponent: Marian Dritomský

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita Ostrava