Prevádzková štúdia gastronomického zariadenia Gurmán s.r.o. so zameraním na stravovanie zamestnancov – Radka Lachová
Radka Lachová
Bakalářská práce
Prevádzková štúdia gastronomického zariadenia Gurmán s.r.o. so zameraním na stravovanie zamestnancov
Provozní studie gastronomického zařízení Gurmán s.r.o. se zaměřením na stravování zaměstnanců
Anotace:
Cílem této bakalářské práce je provést provozní studii gastronomického zařízení Gurmán s.r.o. zaměřeného na poskytování stravování zaměstnanců. Na základě poznatků a informací získaných analýzou jednotlivých aspektů provozu, práce popisuje současný stav provozu a snaží se vymezit postavení vybraného gastronomického zařízení na trhu a navrhnout opatření ke zlepšení slabých stránek.Abstract:
The aim of this bachelor thesis is to work out the operational study of the catering establishment Gurmán s.r.o. which provides an industrial catering. Based on results of the study of particular aspects of operation, the work describes and evaluates the current situation and tries to give the proposals for improvement of weaknesses.Abstract:
Cieľom tejto bakalárske práce je vykonať prevádzkovú štúdiu gastronomického zariadenia Gurmán s.r.o. zameraného na poskytovanie stravovania zamestnancov. Na základe poznatkov a informácií získaných analýzou jednotlivých aspektov prevádzky, práca popisuje súčasný stav prevádzky a snaží sa vymedziť postavanie vybraného gastronomického zariadenia na trhu a navrhnúť opatrenia na zlepšenie slabých stránok …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 12. 2011
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/30687
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 29. 5. 2012
- Vedoucí: Jana Valentová
- Oponent: Ladislav Dragula
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/30687
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Provozní studie restauračního podniku
Polina Solovyeva -
Provozní studie restauračního podniku
Radek Chalupa -
Provozní studie stravovacího zařízení (restaurační forma)
Kateřina Petráňová -
Provozní studie vybraného stravovacího zařízení
Veronika Marethová -
Provozní studie vybraného stravovacího zařízení
Ilona Žďárská -
Provozní studie pohostinského zařízení
Petra Marešová -
Provozní studie vybraného gastronomického zařízení
Kateřina Nováková -
Provozní studie gastronomického zařízení v SRN
Markéta Borecká