Změny v zastoupení mastných kyselin mléčného tuku skotu v závislosti na složení krmiva – Olga PLACHÁ
Olga PLACHÁ
Master's thesis
Změny v zastoupení mastných kyselin mléčného tuku skotu v závislosti na složení krmiva
Changes of fatty acid composition in cow's milk fat related to different forage and concentrate treatments
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2011
Identifikátor:
22598
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 8. 6. 2011
- Vedúci: prof. Jana Picková, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PLACHÁ, Olga. \textit{Změny v zastoupení mastných kyselin mléčného tuku skotu v závislosti na složení krmiva}. Online. Diplomová práca. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Faculty of Agriculture. 2011. Dostupné z: https://theses.cz/id/7vcssm/.
Jak správně citovat práci
PLACHÁ, Olga. Změny v zastoupení mastných kyselin mléčného tuku skotu v závislosti na složení krmiva. Č. Bud., 2011. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 04. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureMaster programme / odbor:
Agriculture Engineering / General Agriculture
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.