Olga PLACHÁ

Master's thesis

Změny v zastoupení mastných kyselin mléčného tuku skotu v závislosti na složení krmiva

Changes of fatty acid composition in cow's milk fat related to different forage and concentrate treatments
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2011
Identifikátor: 22598

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 8. 6. 2011
  • Vedúci: prof. Jana Picková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

PLACHÁ, Olga. Změny v zastoupení mastných kyselin mléčného tuku skotu v závislosti na složení krmiva. Č. Bud., 2011. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 04. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakulta

UNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE

Faculty of Agriculture

Master programme / odbor:
Agriculture Engineering / General Agriculture

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.