Agáta Horáková

Bakalářská práce

Mikroflóra spontánně kvašených piv

Microflora of Spontaneous Fermented Beers
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou mikroflóry spontánně kvašených piv, nejčastěji tedy lambických piv, které se vaří v Belgii. Cílem této práce bylo vytvořit přehled mikroflóry v určitých fázích procesu fermentace produktu a důvodu jejich přítomnosti. Proces fermentace byl rozdělen do čtyř základních fázích, kde v každé fázi se vyskytuje jiná mikroflóra přispívající ke konečné chuti a aroma …více
Abstract:
This Bachelor thesis deals with the issue of microflora of spontaneously fermented beers, most often about Lambic beers which are brewed in Belgium. The aim of this work was to create an overview of the microflora in certain stages of the product fermentation process and the reason for their presence. The process of fermentation was divided into four basic phases, where in each phase is a different …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 5. 2022

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Horáková, Agáta. Mikroflóra spontánně kvašených piv. Zlín, 2022. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin

Práce na příbuzné téma