Hodnocení vztahu reologických charakteristik těsta a vlastností pečiva u genotypů pšenice – Barbora Příborská
Barbora Příborská
Diplomová práce
Hodnocení vztahu reologických charakteristik těsta a vlastností pečiva u genotypů pšenice
The evaluation of the rheological characteristics of dough and baking properties of wheat genotypes
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 4. 2012
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Oldřich Faměra, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PŘÍBORSKÁ, Barbora. \textit{Hodnocení vztahu reologických charakteristik těsta a vlastností pečiva u genotypů pšenice}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2012. Dostupné z: https://theses.cz/id/7w9yun/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program:
Kvalita zpracování zemědělských produktů
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva