Hodnocení vztahu reologických charakteristik těsta a vlastností pečiva u genotypů pšenice – Barbora Příborská
Barbora Příborská
Master's thesis
Hodnocení vztahu reologických charakteristik těsta a vlastností pečiva u genotypů pšenice
The evaluation of the rheological characteristics of dough and baking properties of wheat genotypes
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 4. 2012
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Oldřich Faměra, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PŘÍBORSKÁ, Barbora. \textit{Hodnocení vztahu reologických charakteristik těsta a vlastností pečiva u genotypů pšenice}. Online. Diplomová práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2012. Dostupné z: https://theses.cz/id/7w9yun/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Czech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesMaster programme:
Farm Products Quaility and Processing
Práce na příbuzné téma
Názov
Vložil
Vložené
Práva