Darina Picková
Bakalářská práce
Významné toxiny v potravinářství
Important toxic substances in food industry
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na významné toxické látky, které je možno nalézt v potravinách.První část zahrnuje rozdělení toxikologie na jednotlivé disciplíny a dále vysvětluje problematiku organotropismu a toxikokinetiky. Na závěr této části je zmíněno několik preventivních rad, sdělujících, jak se vyvarovat nebezpečí kontaminace potravin bakteriemi či plísněmi a tím i vlastní nákaze.Druhá část je …víceAbstract:
The bachelor thesis is focused on important toxic substances that can be found in foodstuff.The first part includes the general classification of toxicology and the organotropism and the toxicokinetic are also explained here. The conclusion of this part introduces a few preventive pieces of advice telling how to avoid contamination of foodstuffs by bacterium and mould and thus also avoid own infection …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 3. 2016
Identifikátor:
http://evskp.uhk.cz/eB8733
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 15. 6. 2016
- Vedoucí: doc. RNDr. František Malíř, Ph.D.
- Oponent: Ing. Vladimír Dvořák, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Hradec KrálovéUniverzita Hradec Králové
Přírodovědecká fakultaBakalářský studijní program / obor:
Biologie / Systematická biologie a ekologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva