Darina Picková
Bachelor's thesis
Významné toxiny v potravinářství
Important toxic substances in food industry
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na významné toxické látky, které je možno nalézt v potravinách.První část zahrnuje rozdělení toxikologie na jednotlivé disciplíny a dále vysvětluje problematiku organotropismu a toxikokinetiky. Na závěr této části je zmíněno několik preventivních rad, sdělujících, jak se vyvarovat nebezpečí kontaminace potravin bakteriemi či plísněmi a tím i vlastní nákaze.Druhá část je …moreAbstract:
The bachelor thesis is focused on important toxic substances that can be found in foodstuff.The first part includes the general classification of toxicology and the organotropism and the toxicokinetic are also explained here. The conclusion of this part introduces a few preventive pieces of advice telling how to avoid contamination of foodstuffs by bacterium and mould and thus also avoid own infection …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 31. 3. 2016
Identifier:
http://evskp.uhk.cz/eB8733
Thesis defence
- Date of defence: 15. 6. 2016
- Supervisor: doc. RNDr. František Malíř, Ph.D.
- Reader: Ing. Vladimír Dvořák, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Hradec KrálovéUniversity of Hradec Králové
Faculty of ScienceBachelor programme / field:
Biologie / Systematická biologie a ekologie
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights