Využití antioxidantů a konzervantů rostlinného původu při výrobě masných výrobků – Štěpán Janoud
Štěpán Janoud
Bachelor's thesis
Využití antioxidantů a konzervantů rostlinného původu při výrobě masných výrobků
Use of antioxidants and preservatives of plant origin in the production of meat products
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2018
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
JANOUD, Štěpán. \textit{Využití antioxidantů a konzervantů rostlinného původu při výrobě masných výrobků}. Online. Bachelor's thesis. Praha: University of Chemistry and Technology Prague, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2018. Available from: https://theses.cz/id/7wh1hk/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
University of Chemistry and Technology
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Potravinářská a biochemická technologie
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.