Využití antioxidantů a konzervantů rostlinného původu při výrobě masných výrobků – Štěpán Janoud
Štěpán Janoud
Bakalářská práce
Využití antioxidantů a konzervantů rostlinného původu při výrobě masných výrobků
Use of antioxidants and preservatives of plant origin in the production of meat products
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2018
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
JANOUD, Štěpán. \textit{Využití antioxidantů a konzervantů rostlinného původu při výrobě masných výrobků}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/7wh1hk/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.