Igor Štěrba

Bakalářská práce

Italská gastronomie

Italian gastronomy
Anotace:
Hlavním cílem této bakalářské práce je provést komparaci italských regionů z hlediska gastronomie a nalézt shodné typické znaky pro všechny regiony. Tohoto cíle bylo dosaženo pomocí analýzy gastronomie jednotlivých regionů a deskripce typických italských surovin. V práci byly použity metody deskripce, analýzy a komparace. V teoretické části jsou vysvětleny pojmy jako gastronomie, enogastronomie a jsou …více
Abstract:
The main goal of this thesis is to make comparison of gastronomy in italian regions, find the typical characteristics for all of them. To achieve this goal there was made analysis of gastronomy Italian regions and description of typical raw material, which are used in Italian gastronomy. In theoretic part there are definitions of terms gastronomy and enogastronomy and description of typical products …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 11. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 20. 1. 2015
  • Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: Ing. Zbyněk Vinš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví

Práce na příbuzné téma