Linda Jarošová

Bakalářská práce

Conservation Methods of Food in South America

Abstract:
The subject of the thesis was the research focused on the current preservation methods of food processing for their long-term preservation in the conditions of rural areas of tropics and subtropics of South America. In the introductory part, the thesis deals with principles and methods of conservation from the simplest, natural forms to the forms that cannot be used without modern technologies. The …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 4. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Iva Kučerová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělství
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses 7wuxnl 7wuxnl/3
22. 4. 2018
Složky
Soubory
Mach, J.
22. 4. 2018
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.