Michaela Svobodová

Bachelor's thesis

Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů

Managing catering services to be in line with current trends
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá managementem stravovacích zařízení a jimi poskytovaných služeb ve spojení s aktuálními trendy v oblasti gastronomie se zaměřením na lokalitu Praha. V teoretické části práce jsou nejprve vymezeny pojmy jako gastronomie, gastroturismus, následně popsány současné trendy i alternativní stravovací styly a zmíněna vybraná gastronomická zařízení se specifickým konceptem zaměřeným …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 16. 11. 2021

Thesis defence

  • Date of defence: 13. 1. 2022
  • Supervisor: Mgr. Michal Trousil, Ph.D.
  • Reader: Ing. Mgr. Bc. Libor Lněnička, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 18. 1. 2022 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Hradec Králové

University of Hradec Králové

Faculty of Informatics and Management

Bachelor programme / field:
Ekonomika a management / Management cestovního ruchu

  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.