Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů – Michaela Svobodová
Michaela Svobodová
Bachelor's thesis
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů
Managing catering services to be in line with current trends
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá managementem stravovacích zařízení a jimi poskytovaných služeb ve spojení s aktuálními trendy v oblasti gastronomie se zaměřením na lokalitu Praha. V teoretické části práce jsou nejprve vymezeny pojmy jako gastronomie, gastroturismus, následně popsány současné trendy i alternativní stravovací styly a zmíněna vybraná gastronomická zařízení se specifickým konceptem zaměřeným …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 16. 11. 2021
Identifier:
http://evskp.uhk.cz/eB13284
Thesis defence
- Date of defence: 13. 1. 2022
- Supervisor: Mgr. Michal Trousil, Ph.D.
- Reader: Ing. Mgr. Bc. Libor Lněnička, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
SVOBODOVÁ, Michaela. \textit{Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů}. Online. Bachelor's thesis. Hradec Králové: University of Hradec Králové, Faculty of Informatics and Management. 2021. Available from: https://theses.cz/id/7xnmyd/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 18. 1. 2022 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Hradec KrálovéUniversity of Hradec Králové
Faculty of Informatics and ManagementBachelor programme / field:
Ekonomika a management / Management cestovního ruchu
Theses on a related topic
-
Veganská gastronomie v ČR
Dominika Churanová -
Komparativní analýza dopadů pandemie na vybrané podniky v oblasti gastronomie
Kristýna Hladíková -
Gastronomie jako součást kulturního dědictví a její využití v cestovním ruchu
Radka Cikánová -
Gastronomie jako součást kulturního dědictví v cestovním ruchu
Veronika Janečková -
Vietnamská gastronomie v Praze
Anh Nguyenová -
Řízení kvality služeb v oblasti gastronomie
Kristýna Štěpánková -
Řecká gastronomie
Lucie Lipusová -
Mapování úrovně gastronomie ve vybraných restauracích v Českých Budějovicích
David DVOŘÁK
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
Folders
Files
Kohout, J.
19/1/2022
Kohout, J.
19/1/2022