Problematika rodinného podnikání v gastronomickém provozu – Bc. Nikola Dicová
Bc. Nikola Dicová
Bakalářská práce
Problematika rodinného podnikání v gastronomickém provozu
The issues that are connected with having a family business in a gastronomic operation
Anotace:
Bakalářská práce je věnována problematice rodinného podnikání v gastronomickém provozu. Cílem práce je zjistit rozdíly mezi rodinným podnikem a běžným podnikem a porovnat oba podniky. Hlavní výzkumnou otázkou je zjištění, zda má rodinný podnik lepší předpoklady ve svém rozvoji než běžný podnik. Výzkum se opírá jednak o anonymní dotazníkové šetření mezi studenty v gastronomii a mezi zaměstnance a bývalé …víceAbstract:
The Bachelor thesis is devoted to the issue of family business in gastronomic operation. The aim of the work is to identify differences between the family business and the normal business and compare the two businesses. The main research question is whether a family business is better placed to develop than a normal business. The research relies on an anonymous survey of students in gastronomy and …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 6. 2021
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/rm5go/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 2. 9. 2021
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
DICOVÁ, Nikola. \textit{Problematika rodinného podnikání v gastronomickém provozu}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/7yj2br/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Charakteristické rysy obchodního a zaměstnaneckého prostředí Mexika
Linda Smejkalová -
Výrazné rysy a specifické vlastnosti ukrajinské a moldavské gastronomie
Nataliia Kolomiiets -
Socio-emotional wealth of family business as a source of competitive advantage
Safarli Safarli -
Family Business and its support with overall valuation in Tajikistan
Faizullo Sabzaev -
Social and economic aspects of the family business
Amal Sabaa -
Family business in native country-its problems, opportunities and challenges
Junyi Xu -
Case study the Waltons family business - factors success for transgenerational handover
Xinyu Hou -
Social Aspects of Family Business
Yalkun Mametov