Bc. Nikola Dicová

Bakalářská práce

Problematika rodinného podnikání v gastronomickém provozu

The issues that are connected with having a family business in a gastronomic operation
Anotace:
Bakalářská práce je věnována problematice rodinného podnikání v gastronomickém provozu. Cílem práce je zjistit rozdíly mezi rodinným podnikem a běžným podnikem a porovnat oba podniky. Hlavní výzkumnou otázkou je zjištění, zda má rodinný podnik lepší předpoklady ve svém rozvoji než běžný podnik. Výzkum se opírá jednak o anonymní dotazníkové šetření mezi studenty v gastronomii a mezi zaměstnance a bývalé …více
Abstract:
The Bachelor thesis is devoted to the issue of family business in gastronomic operation. The aim of the work is to identify differences between the family business and the normal business and compare the two businesses. The main research question is whether a family business is better placed to develop than a normal business. The research relies on an anonymous survey of students in gastronomy and …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 6. 2021
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/rm5go/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 9. 2021
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze