Projekt pro děti z 1. ročníku základních škol na tém "Kde se bere jídlo?" – Agáta KOUŘILOVÁ
Agáta KOUŘILOVÁ
Bakalářská práce
Projekt pro děti z 1. ročníku základních škol na tém "Kde se bere jídlo?"
Project for kids from kindergartens "Where the food comes from?"
Anotace:
Tato práce mapuje aktuální situaci v oblasti stravovacích návyků českých školáků a na základě zjištěných informací zpracování krátkého projektu prezentující nejpalčivější témata a jejich eliminaci. V řešení problematiky sebevzdělávání bylo použito aktuálně dostupné literatury v kombinaci s praktickou činností zahrnující různé exkurze. V rámci projektu "Kde se bere jídlo?" jsem vytvořila pilotní verzi …víceAbstract:
This thesis describesthe current situation in the Czech eating habits of schoolchildren and based on the information processing short project presenting the most pressing issues and their elimination. The education using currently available literature in combination with the practical activity including excursions. In the project I created a pilot version of the booklet called "Where the food comes …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 4. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Kateřina Marková, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KOUŘILOVÁ, Agáta. \textit{Projekt pro děti z 1. ročníku základních škol na tém ''Kde se bere jídlo?''}. Online. Bakalářská práce. Ústí nad Labem: Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem, Fakulta životního prostředí. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/7z06ur/.
Jak správně citovat práci
KOUŘILOVÁ, Agáta. Projekt pro děti z 1. ročníku základních škol na tém "Kde se bere jídlo?". Ústí nad Labem, 2017. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM. Fakulta životního prostředí
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM, Fakulta životního prostředíUNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
Fakulta životního prostředíBakalářský studijní program / obor:
Ekologie a ochrana prostředí / Ochrana životního prostředí
Práce na příbuzné téma
-
Změny lipidů při zpracování a skladování potravin z hlediska jejich nutriční a senzorické jakosti
Josef Soukup -
Role mobilních aplikací ve výživě a chování spotřebitelů při nákupu potravin
Hana Didíková -
Vývojové trendy v chování spotřebitelů při nákupu potravin
Michaela Dvořáková -
Stravovací návyky a bezpečnost potravin v těhotenství
Ivana ADÁMKOVÁ -
Stravovací návyky a spotřeba potravin v České republice
Marie Bořilová -
Analýza spotřeby vybraných potravin v ČR
Lenka Kymlová -
Statistická analýza vývojových tendencí ve spotřebě vybraných druhů potravin v České republice
Natálie Pěkná -
Statistická analýza vývojových tendencí ve spotřebě potravin s ohledem na alternativní výživové směry
Kamila Mrkusová