Bc. Alexandra Šipekiová

Diplomová práce

Alternatívne možnosti podnikov v gastronomickej oblasti počas pandémie COVID-19

Alternative Options for Catering Facilities in the COVID-19 Pandemic
Abstract:
The diploma thesis "Alternative Options for Catering Facilities in the COVID-19 Pandemic" deals with the impact of the COVID-19 pandemic on the gastronomic sector. The aim of the thesis is to identify new trends in the approach to food and beverage in gastronomic facilities, and thus to prove and answer the research question what changes in customer behavior occurred and how gastronomic facilities …více
Abstract:
Diplomová práca „Alternatívne možnosti gastronomických zariadení počas pandémie COVID-19“ sa zaoberá dopadom pandémie COVID-19 na gastronomický sektor. Cieľom diplomovej práce je identifikovať nové trendy v prístupe k ponuke jedál a nápojov v gastronomických zariadeniach, a tým preukázať a zároveň si aj odpovedať na výskumnú otázku, ďalej zistiť aké zmeny zákazníckeho správania nastali a ako gastronomické …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 6. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 7. 9. 2022
  • Vedoucí: Ing. Petr Studnička, PhD.
  • Oponent: Ing. Zbyněk Vinš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomická

Vysoká škola hotelová a ekonomická

Magisterský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství