Kristýna Novotná

Bakalářská práce

Vnitropodnikové účetnictví ve vybrané obchodní společnosti

Internal Accounting in the Selected Business Company
Anotace:
Tématem bakalářské práce je vnitropodnikové účetnictví ve vybrané obchodní společnost. Hlavním cílem v teoretické části bylo vemezní pojmu vnitropodnikové účetnictví, manažerské účetnictví a finanční účetnictví. Dalším cílem bylo vymezení pojmu kalkulace a rozpočty. V praktické části jsme použili teoretické poznatky a aplikovali ve společnosti TOMAR-TRANS.s.r.o.
Abstract:
The theme of this thesis is Internal Accounting in the Selected Business Company. The main aim of the theoretical part was the definition of internal accounting, management accounting and financial accounting. Another objective was to define the term calculations and budgets. In the practical part, we used the theoretical knowledge and applied them at limited liability company, TOMAR-TRANS.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 5. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 9. 2016
  • Vedoucí: Marcela Palochová
  • Oponent: Ondřej Buba

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita Ostrava