Alena Zbytovská

Bachelor's thesis

Možnosti použití kryomacerace a nesacharomycetních mikroorganismů při technologii výroby vína

Possibilities of using cryomaceraceae and non-saccharomycetic microorganisms in wine production technology
Abstract:
Hlavním námětem této bakalářské práce je přiblížení moderních technik kryomacerace a použití nesacharomycetních mikroorganismů v technologii výroby vína. Jedná se o moderní techniky, které se v dnešní době plně rozvíjejí a probíhají mnohé výzkumy a pokusy. Jde o snahu získat co nejlepší profil vína, kde se zcela projeví charakteristika dané odrůdy. V dnešní době se do popředí dostává použití kombinace …more
Abstract:
The main theme of this bachelor thesis is the approach of modern techniques of cryomaceration and utilization of non-carbohydrate microorganism in wine production technology. These are modern techniques that are currently developing and conducting many research and experiments. It is about trying to get the best wine profile, where the characteristics of the variety will manifest. Nowadays, the use …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 4. 2018

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Tomáš Gregor, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta