Vliv techniky krmení na charakteristiky svalových vláken kuřat – Bc. Veronika Snozová
Bc. Veronika Snozová
Diplomová práce
Vliv techniky krmení na charakteristiky svalových vláken kuřat
The effect of feeding regime on muscle fibre characteristics in chickens
Anotace:
Jedním z nejčastěji konzumovaných druhů masa je kuřecí maso, a tak bývá jeho produkce spíše intenzivní se zaměřením na co nejlepší užitkovost při co nejnižších nákladech. Z těchto nákladů tvoří největší část krmiva. Je tedy snahou aplikovat ve výkrmu brojlerových kuřat nejúčinnější techniky krmení. Jelikož svalová vlákna jsou základní jednotkou svalu, změny na svalových vláknech se promítají v konečné …víceAbstract:
Chicken meat is one of the most consumed types of meat, thus its production is rather intensive with a focus on the best performance at the lowest cost. The bigest part of these costs is feed. In broiler chicken fattening is therefore an effort to apply the most effective feeding regimes. Since muscle fibers are the basic unit of muscle, changes in muscle fibers are reflected in the final chicken performance …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Darina Chodová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SNOZOVÁ, Veronika. \textit{Vliv techniky krmení na charakteristiky svalových vláken kuřat}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/819ppa/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program / obor:
Zootechnika / Výživa zvířat a dietetika
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva