Ing. Tereza Serbusová

Diplomová práce

Gastronomické služby ve vybrané lokalitě

Gastronomic services in the selected location
Anotace:
Hlavním cílem diplomové práce je poskytnout přehled o gastronomických službách ve vybrané lokalitě (Praha 12) a poukázat na úroveň poskytovaných služeb. Vedlejším cílem diplomové práce je navrhnout vhodná opatření pro rozvoj těchto služeb. Informace uvedené v teoreticko–metodologické části jsou zpracovány ze sekundárních zdrojů, které jsou získány z odborných knih, odborných časopisů a z důvěryhodných …více
Abstract:
The main objective of the thesis is to provide the summary of the gastronomic services in the selected location (Prague 12) and highlight the level of services provided. The secondary objective of the thesis is to propose the appropriate measures for the development of these services. The information in the theoretical–methodological part are processed from secondary sources which are obtained from …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 5. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 10. 6. 2013
  • Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: Ing. Zbyněk Vinš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství