Mikrobiální kvalita vybraných druhů jedlého hmyzu – Bc. Jiřina Suchánková
Bc. Jiřina Suchánková
Diplomová práce
Mikrobiální kvalita vybraných druhů jedlého hmyzu
Microbial Quality of Selected Species of Edible Insects
Anotace:
Cílem diplomové práce bylo stanovit skupiny mikroorganizmů ve vzorcích jedlého hmyzu a porovnat mikrobiální kvalitu jednotlivého hmyzu. V teoretické části se diplomová práce zabývá charakteristikou vybraných druhů jedlého hmyzu, nutričním a mikrobiologickým složením hmyzu. Praktická část se zabývá konkrétním stanovením určitých skupin mikroorganizmů u živých, zamražených a tepelně opracovaných vzorků …víceAbstract:
The aim of the thesis was to determine the groups of microorganisms in samples of edible insects and compare the microbial quality of individual insects. The theoretical part of the thesis deals with the characteristics of selected species of edible insects, nutritional and microbiological composition of insects. The practical part deals with the specific determination of certain groups of microorganisms …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2016
Zveřejnit od: 28. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Suchánková, Jiřina. Mikrobiální kvalita vybraných druhů jedlého hmyzu. Zlín, 2016. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 28.4.2016
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 28. 4. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin