Mikrobiální kvalita vybraných druhů jedlého hmyzu – Bc. Jiřina Suchánková
Bc. Jiřina Suchánková
Master's thesis
Mikrobiální kvalita vybraných druhů jedlého hmyzu
Microbial Quality of Selected Species of Edible Insects
Abstract:
Cílem diplomové práce bylo stanovit skupiny mikroorganizmů ve vzorcích jedlého hmyzu a porovnat mikrobiální kvalitu jednotlivého hmyzu. V teoretické části se diplomová práce zabývá charakteristikou vybraných druhů jedlého hmyzu, nutričním a mikrobiologickým složením hmyzu. Praktická část se zabývá konkrétním stanovením určitých skupin mikroorganizmů u živých, zamražených a tepelně opracovaných vzorků …moreAbstract:
The aim of the thesis was to determine the groups of microorganisms in samples of edible insects and compare the microbial quality of individual insects. The theoretical part of the thesis deals with the characteristics of selected species of edible insects, nutritional and microbiological composition of insects. The practical part deals with the specific determination of certain groups of microorganisms …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 4. 2016
Accessible from:: 28. 4. 2016
Thesis defence
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
Suchánková, Jiřina. Mikrobiální kvalita vybraných druhů jedlého hmyzu. Zlín, 2016. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 28.4.2016
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 28. 4. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Food Technology