Obsah fosforu a alkalických prvků v potravinách určených pro výživu pacientů s ledvinovým selháním – Bc. Alžbeta Fongusová
Bc. Alžbeta Fongusová
Master's thesis
Obsah fosforu a alkalických prvků v potravinách určených pro výživu pacientů s ledvinovým selháním
Content of phosphorus and alkaline elements in foods dedicated for the nutrition of patients with kidney failure
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2015
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
FONGUSOVÁ, Alžbeta. \textit{Obsah fosforu a alkalických prvků v potravinách určených pro výživu pacientů s ledvinovým selháním}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/82e6lj/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Chemie a analýza potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.