Bc. Jan Hostinský

Master's thesis

Podnikatelský plán a záměr mikropodniku s vlastní výrobou piva

Business plan and intent for a micro-enterprise with its own beer production
Anotácia:
Cílem diplomové práce, je zpracování podnikatelského plánu pro pivní bar s vlastní značkou piva v Praze. V teoretické části je popsána struktura a obsah podnikatelského plánu. V praktické části byla vypracována podnikatelský plán pro konkrétní podnik. Součástí podnikatelského plánu je popis záměru, popis lokality, analýza konkurence, marketingový plán, jehož součástí je vytvoření marketingového mixu …viac
Abstract:
The aim of the thesis is a development of the business plan for a beer bar with its own brand of beer in Prague. The theoretical part describes the structure and content of the business plan. The business plan for the specific company is developed in the analytical part. The first part of the business plan consists the idea of the plan, the description of the location, competitor’s analysis, a marketing …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2020
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/l5n85/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 22. 6. 2020
  • Vedúci: PhDr. Jan Máče, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Martin Petříček, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Master programme / odbor:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Destination Management in the Tourism Industry (Study in Czech)