Výživa a stravování žáků 4. a 5. tříd na ZŠ v mikroregionu Blatná – Martina STRNADOVÁ
Martina STRNADOVÁ
Diplomová práce
Výživa a stravování žáků 4. a 5. tříd na ZŠ v mikroregionu Blatná
Nutrition and eating habits primary school
Anotace:
Cílem diplomové práce bylo prostřednictvím dotazníkového šetření zmapování výživy a stravování dětí mladšího školního věku. K dotazníkovému šetření byli vybráni žáci ZŠ 4. a 5. tříd z mikroregionu Blatná a zúčastnilo se celkem 279 respondentů ve věku 9 - 11 let. Výsledky jsou zpracovány v podobě grafů, tabulek a diskuzi. Výživa dětí je v poslední době velmi diskutované téma. Vše souvisí s automaty …víceAbstract:
Aim of this thesis was mapping of diet and eating habits of children from primary school through survey. Chosen respondents were pupils in 4th and 5th grades in microregion Blatná. It took part 279 pupils aged 9 - 11. The results are processed in the form of graphs, tables and discussions. Children´s nutrition is very discussed topic lately. It all comes with the food machines where children have access …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Jan Schuster, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
STRNADOVÁ, Martina. \textit{Výživa a stravování žáků 4. a 5. tříd na ZŠ v mikroregionu Blatná}. Online. Diplomová práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/84ji4o/.
Jak správně citovat práci
STRNADOVÁ, Martina. Výživa a stravování žáků 4. a 5. tříd na ZŠ v mikroregionu Blatná. Č. Budějovice, 2017. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Pedagogická fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Pedagogická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Učitelství pro základní školy / Učitelství pro 1. stupeň základních škol
Práce na příbuzné téma
-
Aktivizační výukové metody v tematickém okruhu Člověk a jeho zdraví se zaměřením na zdravou výživu
Michala PROCHÁZKOVÁ -
Vývoj a kvalita stravování dětí a mládeže v letních táborech v USA
Miloslav Škopek -
Srovnání stravovacích zvyklostí u žáků prvního stupně ZŠ a studentů SŠ: frekvence a kvalita dopolední a polední stravy
Marek JANOŠEC -
Alternativní školství a jeho pohled na výživu a stravování žáků v dnešní době.
Lucie HOKROVÁ -
Zařazení regionálních potravina a biopotravin do stravování dětí předškolního a školního věku
Ivana Urbanczyková -
Výživa a stravování dětí mateřských škol v Olomouci se zaměřením na kulturu a rituály při stolování
Petra KREČMANOVÁ -
Rozdíly ve stravování s ohledem na charakter a funkčnost rodiny
Michaela Dohnalová -
Výživa a stravování dětí a dorostu na ZŠ a ZŠ praktických
Michaela Kalkušová
Název
Vložil
Vloženo
Práva