Bc. Michaela Imrichová

Bachelor's thesis

Inovace výuky oboru gastronomie na středních školách

Innovation of gastronomy in secondary schools
Abstract:
Cílem mé bakalářské práce na téma „Inovace výuky gastronomie oboru kuchař-číšník na středních školách“ je nahlédnout do soudobé moderní gastronomie z důvodu toho, že moderní doba si žádá inovaci z hlediska praktického vyučování samozřejmě nejen v tomto směru. Trh práce si dále žádá více kvalifikované absolventy v prakticky zaměřených oborech a má práce by měla ukázat, jakým směrem by se mohl odborný …more
Abstract:
The aim of my thesis on the theme " Innovation of teaching the gastronomy specialization cook - waiter in secondary schools " is to insight into contemporary modern gastronomy due to the fact that modern times call for innovation in terms of practical training. The labor market also calls for a more qualified graduates in practically oriented specialization and so this thesis should show which direction …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 31. 3. 2016

Thesis defence

  • Date of defence: 9. 5. 2016
  • Supervisor: Mgr. Pavel Pecina, Ph.D.
  • Reader: Ing. Pavla Stejskalová

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta