Bc. Michaela Imrichová

Bakalářská práce

Inovace výuky oboru gastronomie na středních školách

Innovation of gastronomy in secondary schools
Anotace:
Cílem mé bakalářské práce na téma „Inovace výuky gastronomie oboru kuchař-číšník na středních školách“ je nahlédnout do soudobé moderní gastronomie z důvodu toho, že moderní doba si žádá inovaci z hlediska praktického vyučování samozřejmě nejen v tomto směru. Trh práce si dále žádá více kvalifikované absolventy v prakticky zaměřených oborech a má práce by měla ukázat, jakým směrem by se mohl odborný …více
Abstract:
The aim of my thesis on the theme " Innovation of teaching the gastronomy specialization cook - waiter in secondary schools " is to insight into contemporary modern gastronomy due to the fact that modern times call for innovation in terms of practical training. The labor market also calls for a more qualified graduates in practically oriented specialization and so this thesis should show which direction …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 3. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 9. 5. 2016
  • Vedoucí: Mgr. Pavel Pecina, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Pavla Stejskalová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta