Inovace výuky oboru gastronomie na středních školách – Bc. Michaela Imrichová
Bc. Michaela Imrichová
Bakalářská práce
Inovace výuky oboru gastronomie na středních školách
Innovation of gastronomy in secondary schools
Anotace:
Cílem mé bakalářské práce na téma „Inovace výuky gastronomie oboru kuchař-číšník na středních školách“ je nahlédnout do soudobé moderní gastronomie z důvodu toho, že moderní doba si žádá inovaci z hlediska praktického vyučování samozřejmě nejen v tomto směru. Trh práce si dále žádá více kvalifikované absolventy v prakticky zaměřených oborech a má práce by měla ukázat, jakým směrem by se mohl odborný …víceAbstract:
The aim of my thesis on the theme " Innovation of teaching the gastronomy specialization cook - waiter in secondary schools " is to insight into contemporary modern gastronomy due to the fact that modern times call for innovation in terms of practical training. The labor market also calls for a more qualified graduates in practically oriented specialization and so this thesis should show which direction …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 3. 2016
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/bttpw/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 9. 5. 2016
- Vedoucí: Mgr. Pavel Pecina, Ph.D.
- Oponent: Ing. Pavla Stejskalová
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasarykova univerzita
Pedagogická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování
Práce na příbuzné téma
-
Opatření managementu stravovacícho úseku v hotelu s cílem zvýšit a zkvalitnit stravovací služby a tak dosáhnout vyšší poptávky po těchto službách.
Oleksandr Biley -
Biopotraviny: výrobní a odbytový potenciál horských a podhorských oblastí (Jihočeský kraj)
Alena HORSKÁ -
Statistická analýza výroby a spotřeby piva Rodinného pivovaru Bernard, a.s.
Pavel Šťastný -
Plánování a řízení zakázek ve Škoda Auto a.s.
Daniela Kubánková -
Statistická analýza výsledků výroby a odbytu pekárny Josef BEDŘICH spol. s.r.o.
Kristýna Klabanová -
Rozpracování školního vzdělávacího programu obor kuchař – číšník pro odborný výcvik
Věra Pospíšilová -
Využití teoretického vyučování oboru číšník v odborném výcviku
Lenka Šimková -
Model odborného textu pro odborný výcvik oboru Kuchař-číšník
Kristýna VALČÍKOVÁ