Projekt zavedení nového produktu zaměřeného na kulinářský cestovní ruch – Bc. Irena Tomšů
Bc. Irena Tomšů
Diplomová práce
Projekt zavedení nového produktu zaměřeného na kulinářský cestovní ruch
New Product Introduction Project in Culinary Tourism
Anotace:
Tématem diplomové práce je projekt zavedení nového produktu zaměřeného na kulinářský cestovní ruch. Práce je složena ze dvou částí. Teoretická část je věnována problematice cestovního ruchu a kulinářského cestovního ruchu. V úvodu praktické části je krátce pohovořeno o projektech a institucích podporujících kulinářský cestovní ruch, následuje analýza kulinářských zájezdů nabízených na českém a rakouském …víceAbstract:
The topic of the Master thesis is new product introduction project in culinary tourism. The thesis is consits of the two parts. The theoretical part is devoted to tourism and culinary tourism. The projects and institutions supporting culinary tourism are briefly commented at the opening of the practical part, followed by analysis of culinary tours offered on the Czech and Austrian market. The practical …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2014
Zveřejnit od: 2. 5. 2014
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Tomšů, Irena. Projekt zavedení nového produktu zaměřeného na kulinářský cestovní ruch. Zlín, 2014. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 2.5.2014
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 2. 5. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomikyPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta managementu a ekonomikyMagisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika, specializace Ekonomika cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Gastronomický cestovní ruch se zaměřením na město Liberec
Michaela Rysnerová -
Kulinářský cestovní ruch
Dagmar ROUSOVÁ -
Kulinářský cestovní ruch v České republice
Petr Šafránek -
Kulinářský cestovní ruch České republiky
Tereza Kropáčková -
Atraktivita destinací cestovního ruchu v Evropské unii ve vazbě na rozvoj kulinářského cestovního ruchu
Iryna Chernenko -
Vliv koronavirové krize na cestovní kanceláře a cestovní agentury
Aneta Mžíčková -
Rozdíly v založení cestovní kanceláře a cestovní agentury
Zuzana Bílková -
Rozdíly v založení cestovní kanceláře a cestovní agentury
Šárka Machová