Agáta Václavíková

Bachelor's thesis

Biopotraviny a jejich postavení v potravinovém řetězci

Organic foods and their position in food chain
Anotácia:
Cílem bakalářské práce bylo zjistit, zda má odlišný přístup ekologického zemědělství vliv na výslednou kvalitu mléka. Z množství kvalitativních parametrů byly studovány fyzikálně-chemické vlastnosti, obsah vápníku a těžkých kovů a přítomnost či množství mikroorganizmů. Mezi mléky pocházejícími z ekologického a konvenčního zemědělství se v žádném studovaném parametru nenacházel statisticky významný …viac
Abstract:
The aim of the bachelor thesis was to find out whether the different approach of organic farming has an influence on the resulting milk quality. Among a number of quality parameters, physicochemical properties, calcium and heavy metal content and the presence or quantity of microorganisms were studied. There was no statistically significant difference between organic and conventional milk in any of …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 5. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: Ing. Zuzana Míšková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Václavíková, Agáta. Biopotraviny a jejich postavení v potravinovém řetězci. Zlín, 2023. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / odbor:
Food Technology and Assessment / Food Technology