The Traditional and Modern Aspects of Spirit Making Process in the Czech Republic – Bc. Slánský Slánský
Bc. Slánský Slánský
Bakalářská práce
The Traditional and Modern Aspects of Spirit Making Process in the Czech Republic
The Traditional and Modern Aspects of Spirit Making Process in the Czech Republic
Anotace:
Bakalářská práce se věnuje problematice výroby destilátů v České Republice z pohledu tradičních a moderních aspektů výroby. Kapitoly v teoretické části práce popisují základní principy procesu výroby alkoholu, historii alkoholu, vliv alkoholických nápojů napříč kulturou i moderní trendy při výrobě destilátů. Analytická část bakalářské práce se skládá z rozhovorů, které byly provedeny s šesti palírníky …víceAbstract:
The bachelor thesis deals with the problematics of the spirit making process in the Czech Republic regarding the traditional and modern aspects. The chapters in the theoretical part cover the basic principles of the alcohol making process as well as the history of alcohol and its importance throughout culture and the current trends in spirit making. In the analytical part, there were conducted qualitative …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2022
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/whhc5/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 7. 6. 2022
- Vedoucí: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
- Oponent: Ing. Darina Svobodová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SLÁNSKÝ, Slánský. \textit{The Traditional and Modern Aspects of Spirit Making Process in the Czech Republic}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/86j7pc/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomickáVysoká škola hotelová a ekonomická
Bakalářský studijní program / obor:
Hospitality Management / Hospitality Management