The Traditional and Modern Aspects of Spirit Making Process in the Czech Republic – Bc. Slánský Slánský
Bc. Slánský Slánský
Bachelor's thesis
The Traditional and Modern Aspects of Spirit Making Process in the Czech Republic
The Traditional and Modern Aspects of Spirit Making Process in the Czech Republic
Abstract:
Bakalářská práce se věnuje problematice výroby destilátů v České Republice z pohledu tradičních a moderních aspektů výroby. Kapitoly v teoretické části práce popisují základní principy procesu výroby alkoholu, historii alkoholu, vliv alkoholických nápojů napříč kulturou i moderní trendy při výrobě destilátů. Analytická část bakalářské práce se skládá z rozhovorů, které byly provedeny s šesti palírníky …moreAbstract:
The bachelor thesis deals with the problematics of the spirit making process in the Czech Republic regarding the traditional and modern aspects. The chapters in the theoretical part cover the basic principles of the alcohol making process as well as the history of alcohol and its importance throughout culture and the current trends in spirit making. In the analytical part, there were conducted qualitative …more
Language used: English
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 4. 2022
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/whhc5/
Thesis defence
- Date of defence: 7. 6. 2022
- Supervisor: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
- Reader: Ing. Darina Svobodová
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová a ekonomickáInstitute of Hospitality Management and Economics
Bachelor programme / field:
Hospitality Management / Hospitality Management