Kateřina TALAROVIČOVÁ
Bakalářská práce
Stravování v lázeňství
Boarding in the Spa
Anotace:
Cílem této bakalářské práce je pojednat o významu lázeňství pro společnost, o historii lázeňství ve světě i u nás a dále o formách stravování a jednotlivých druzích diet, které jsou pro lázeňské stravování důležitým kritériem.Abstract:
The aim of this bachelor´s thesis is to deal with the importance of spa for the society, the history of spa both in the world and in our country, and with forms of catering and the different types of diets that represent an important criterion for spa catering.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 5. 2012
Zveřejnit od: 21. 5. 2012
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
TALAROVIČOVÁ, Kateřina. Stravování v lázeňství. Kroměříž, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 21.5.2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 21. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
-
Kvalita života podmíněná zdravím (HRQoL) jako nástroj k hodnocení dopadů a účinků procedury Nordic walking
Jitka NOSKOVÁ -
Systém dietního stravování a jeho uplatnění v českém lázeňství
Pavlína Kobrová -
Vliv multikulturního prostředí na stravovací služby v lázeňství
Diana Al-Rofaiová -
Stravování v lázních
Jesika Wöhrlová -
Analýza zaměstnaneckého stravování ve Škoda Auto a.s. Česká republika
David Vlk -
Systém řízení lázeňství v České republice
Jan Zaťko -
Problematika diabetické diety v lázeňském zařízení
Kateřina ŠTÍCHOVÁ -
Porovnání typů diet z výživového hlediska ve třech lázeňských centrech
Veronika VEČEŘOVÁ