Jarmila Martinčeková

Bakalářská práce

Podnikatelský plán a zakládání malého a středního podniku

Business Plan of a small or middle company
Abstract:
The subject of this bachelor thesis is to design a business plan of a gluten-free restaurant in Žilina. The theoretical part focuses on defining basic concepts regarding business and describing business plan and its structure. Methods and analyses described in theoretical part are applied in the practical part in order to conduct analyses of the external and internal environment of the company, SWOT …více
Abstract:
Predmetom tejto bakalárskej práce je vypracovanie podnikateľského plánu pre bezlepkovú reštauráciu v Žiline. Teoretická časť sa zaoberá definovaním základných pojmov týkajúcich sa podniku a popisom podnikateľského plánu a jeho štruktúry. Metódy a analýzy popísané v teoretickej časti sú aplikované v praktickej časti na vytvorenie analýz vnútorného a vonkajšieho prostredia podniku, SWOT analýzy, vypracovanie …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 5. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 17. 6. 2020
  • Vedoucí: Mgr. Ing. Jan Žák
  • Oponent: doc. Ing. Ondřej Částek, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Ekonomicko-správní fakulta

Masarykova univerzita

Ekonomicko-správní fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Podniková ekonomika a management / Podniková ekonomika a management