Russkaya kuchnya v Chekhii, Cheshskaya kuhnya v Rossii – Milina LUBNEVA
Milina LUBNEVA
Bakalářská práce
Russkaya kuchnya v Chekhii, Cheshskaya kuhnya v Rossii
Russian cuisine in Czech Republic, Czech cuisine in Russia.
Abstract:
The aim of the given bachelor's thesis was to analyze Russian and Czech cuisine and their modifications in Russia and the Czech Republic. Both have been described with an emphasis on their features and unique elements. The cuisines were compared in more detail to identify their similarities and differences. In addition, the purpose of this bachelor's thesis was to conduct research proving the phenomena …víceAbstract:
Cílem této bakalářské práce bylo analyzovat ruskou a českou kuchyni a jejich modifikace v Rusku a České republice. Obě kuchyně byly popsány s důrazem na jejich vlastnosti a jedinečné prvky. Kuchyně byly podrobněji porovnány, aby byly identifikovány jejich podobnosti a rozdíly. Kromě toho bylo cílem této bakalářské práce provést výzkum prokazující jevy úpravy a změny v jednotlivých kuchyních a získat …více
Jazyk práce: ruština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2021
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Bohuslava Němcová, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
LUBNEVA, Milina. Russkaya kuchnya v Chekhii, Cheshskaya kuhnya v Rossii. Plzeň, 2021. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta filozofická
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta filozofickáVázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/
ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
Fakulta filozofickáBakalářský studijní program / obor:
Filologie / Cizí jazyky pro komerční praxi v kombinaci angličtina - ruština
Práce na příbuzné téma
-
Tradiční česká kuchyně
Ilona NAVRÁTILOVÁ -
Tradiční česká gastronomie v restauracích
Pavel Kaplan -
Tradiční kuchyně jako součást jihokorejské kultury
Michaela KRÁTKÁ -
Tradiční česká gastronomie napříč časem
Martina Klouparová -
Integrace vietnamské komunity do české společnosti za pomoci vietnamské kuchyně
Leona Mičková -
Tradiční pokrmy a jejich zasazení do podmínek vybraného regionu
Tereza Hronová -
Rozdíly ve stravovacích zvyklostech kazašské a české kuchyně
Aidai Kamchybek Kyzy -
Ruská kuchyně v České republice
Kateřina Malá