Nákupní chování spotřebitelů při nákupu biopotravin v Olomouckém kraji – Klára Neugebauerová
Klára Neugebauerová
Diplomová práce
Nákupní chování spotřebitelů při nákupu biopotravin v Olomouckém kraji
Purchasing Behavior of Consumers of Organic Food in the Olomouc Region
Anotace:
Předmětem této diplomové práce je zhodnocení nákupního chování spotřebitelů biopotravin vrámci Olomouckého kraje. Teoretická východiska, která byla rozpracována na základě prostudované literatury, se týkají ekologického zemědělství, trhu s biopotravinami a nákupního chování spotřebitele. Na začátku práce jsou zvoleny pracovní hypotézy, které jsou testovány a následně vyvráceny či potvrzeny. Diskuze …víceAbstract:
The subject of this thesis is to evaluate purchasing behaviour of organic food consumers in the Olomouc region. Theoretical background was developed on the basis of studied literature. It concerns organic farming, organic food market and purchasing behavior of consumers. Working hypotheses are set out at the beginning of the work. They are tested and refuted or confirmed. Discussion in the practical …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 3. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Petra Šánová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
NEUGEBAUEROVÁ, Klára. \textit{Nákupní chování spotřebitelů při nákupu biopotravin v Olomouckém kraji}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakulta. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/8bvplh/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Adéla Balogová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Nikola Gavendová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Barbora Dvořáková -
Current state of organic production, manufacturing and availability of organic food in Ústí region
Karolína Malá -
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Organic Food Market as an oportunity for SME
Nikola Laňková -
Ekologické zemědělství - právní aspekty
Kateřina Čerešňáková -
Srovnání rozvoje ekologického zemědělství ve Švédském království a České republice v letech 2000–2020
Božena Purmenská
Název
Vložil
Vloženo
Práva