Označování a dohledatelnost balených potravin – Kateřina Tvrdoňová
Kateřina Tvrdoňová
Bakalářská práce
Označování a dohledatelnost balených potravin
Labelling and traceability of packaged food
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá označováním a dohledatelností balených potravin. Analyzuje jednotlivé typy identifikace v distribuční síti. Popisuje identifikaci pomocí čárových kódů a RFID technologie a porovnává jejich výhody s ohledem na další předpokládaný rozvoj. Rozděluje čárové kódy, věnuje se jejich umístění, kvalitě a také kódování znaků do čárového kódu. V části věnované RFID práce seznamuje s …víceAbstract:
The bachelor thesis deals with labelling and traceability of packaged food. It analyzes particular types of identification in supply chain. It describes barcode and RFID technology identification and it compares their benefits in long term scale. It devides barcodes into categories, describes their placement, quality and coding specifications. In section dedicated to RFID, it introduces production …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Jiří Štencl, DrSc.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Rozumíme označování potravin?
Mirjana Stanojković -
Označování potravin jako nástroj nutriční gramotnosti
Martina Nevrlá -
Když čteš, možná neztloustneš - aneb naučme se rozumět označování potravin
Zuzana Strnadelová -
Právní a ekonomické aspekty označování potravin
Ladislava Šedá -
Využití RFID technologie v logistickém systému společnosti Neomed, s. r. o
Ondřej Procházka
Název
Vložil
Vloženo
Práva