Nutriční a organoleptické vlastnosti masa farmově chovaných daňků (Dama dama) při různých způsobech výkrmu – Ing. Eva Kudrnáčová
Ing. Eva Kudrnáčová
Doctoral thesis
Nutriční a organoleptické vlastnosti masa farmově chovaných daňků (Dama dama) při různých způsobech výkrmu
Abstract:
Fallow deer are important meat producing species providing venison and other products to an international market. The present study investigated the effect of different feed rations on growth, carcass characteristics, economic efficiency of the fattening, and chemical composition, physical and technological parameters and sensory attributes of meat from 45 farm-raised male fallow deer. Animals were …more
Language used: English
Date on which the thesis was submitted / produced: 29. 4. 2019
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Lenka Kouřimská, Ph.D.
- Reader: Petr Pipek, externi, Josef Kameník, externi, Louwrens Hoffman, externi
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KUDRNÁČOVÁ, Eva. \textit{Nutriční a organoleptické vlastnosti masa farmově chovaných daňků (Dama dama) při různých způsobech výkrmu}. Online. Doctoral theses, Dissertations. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2019. Available from: https://theses.cz/id/8cfgym/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesDoctoral programme / field:
Agricultural Specialization / Agricultural Chemistry
Theses on a related topic
-
Nutritional quality of meat from waxy pigs hybrids
Vanessa Nisengwe
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights