Nutriční a organoleptické vlastnosti masa farmově chovaných daňků (Dama dama) při různých způsobech výkrmu – Ing. Eva Kudrnáčová
Ing. Eva Kudrnáčová
Disertační práce
Nutriční a organoleptické vlastnosti masa farmově chovaných daňků (Dama dama) při různých způsobech výkrmu
Abstract:
Fallow deer are important meat producing species providing venison and other products to an international market. The present study investigated the effect of different feed rations on growth, carcass characteristics, economic efficiency of the fattening, and chemical composition, physical and technological parameters and sensory attributes of meat from 45 farm-raised male fallow deer. Animals were …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Lenka Kouřimská, Ph.D.
- Oponent: Petr Pipek, externi, Josef Kameník, externi, Louwrens Hoffman, externi
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KUDRNÁČOVÁ, Eva. \textit{Nutriční a organoleptické vlastnosti masa farmově chovaných daňků (Dama dama) při různých způsobech výkrmu}. Online. Disertační práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/8cfgym/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůDoktorský studijní program / obor:
Zemědělská specializace / Zemědělská chemie
Práce na příbuzné téma
-
Nutritional quality of meat from waxy pigs hybrids
Vanessa Nisengwe
Název
Vložil
Vloženo
Práva