Odolnost kvasinek v nealkoholických nápojích vůči konzervačním a sanitačním postupům. – Bc. Viktorie Švarcová
Bc. Viktorie Švarcová
Diplomová práce
Odolnost kvasinek v nealkoholických nápojích vůči konzervačním a sanitačním postupům.
Yeast resistance in non-alcoholic beverages to preservation and sanitation procedures.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠVARCOVÁ, Viktorie. \textit{Odolnost kvasinek v nealkoholických nápojích vůči konzervačním a sanitačním postupům.}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/8ev28d/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.