Obsah trans-nenasycených mastných kyselin ve vybraných potravinářských výrobcích – Bc. Klára Nohynková
Bc. Klára Nohynková
Bachelor's thesis
Obsah trans-nenasycených mastných kyselin ve vybraných potravinářských výrobcích
Content of trans-unsaturated fatty acids in selected food products
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2016
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
NOHYNKOVÁ, Klára. \textit{Obsah trans-nenasycených mastných kyselin ve vybraných potravinářských výrobcích}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/8ew1ui/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.