Provozní analýza gastronomického zařízení – Lenka Švehlová
Lenka Švehlová
Bakalářská práce
Provozní analýza gastronomického zařízení
Operational analysis of the selected catering facility
Anotace:
Cílem práce je provedení provozní analýzy vybraného stravovacího zařízení Café Restaurant Mondi. Práce je rozdělena do pěti kapitol. V teoretické části práce jsou definovány stravovací služby a jejich specifika, formy a funkce společného stravování, kategorizace a typologie provozoven a materiální podmínky zajištění provozu. Stěžejní část práce tvoří analýza vybraného podniku a jeho prostředí a analýza …víceAbstract:
The aim of the thesis is to analyse the operation of selected catering facility called Café Restaurant Mondi which is situated in Horní Počernice. The thesis is divided into five chapters. In the theoretical part of the thesis catering services, their forms and different meanings are defined so as categorization, typology of catering facilities and material requirements of the operation. The principal …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 6. 2015
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/49872
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 6. 2016
- Vedoucí: Lena Mlejnková
- Oponent: Jarmila Indrová
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/49872
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Provozní studie vybraného restauračního zařízení
Michaela Lachová -
Provozní analýza gastronomického zařízení
Ilona Čejpová -
Podnikatelský záměr nového stravovacího zařízení
Filip Valíček -
Povolovací proces a jeho vliv na umístění stravovacího zařízení v území
Sebastian Kuršel -
Spokojenost zákazníků s nabídkou stravovacího zařízení v restauraci Ovečka
Luboš Konderla -
Provozní studie stravovacího zařízení (restaurační forma)
Kateřina Petráňová -
Povolovací proces při výstavbě stravovacího zařízení
Alena Karlíková -
Aplikace vybraných principů behaviorální ekonomie ve stravovacím zařízení
Jan VOVES