Lenka Švehlová
Bachelor's thesis
Provozní analýza gastronomického zařízení
Operational analysis of the selected catering facility
Abstract:
Cílem práce je provedení provozní analýzy vybraného stravovacího zařízení Café Restaurant Mondi. Práce je rozdělena do pěti kapitol. V teoretické části práce jsou definovány stravovací služby a jejich specifika, formy a funkce společného stravování, kategorizace a typologie provozoven a materiální podmínky zajištění provozu. Stěžejní část práce tvoří analýza vybraného podniku a jeho prostředí a analýza …moreAbstract:
The aim of the thesis is to analyse the operation of selected catering facility called Café Restaurant Mondi which is situated in Horní Počernice. The thesis is divided into five chapters. In the theoretical part of the thesis catering services, their forms and different meanings are defined so as categorization, typology of catering facilities and material requirements of the operation. The principal …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 16. 6. 2015
Identifier:
http://www.vse.cz/vskp/eid/49872
Thesis defence
- Date of defence: 1. 6. 2016
- Supervisor: Lena Mlejnková
- Reader: Jarmila Indrová
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/49872
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bachelor programme / field:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj
Theses on a related topic
-
Provozní studie vybraného restauračního zařízení
Michaela Lachová -
Provozní analýza gastronomického zařízení
Ilona Čejpová -
Podnikatelský záměr nového stravovacího zařízení
Filip Valíček -
Povolovací proces a jeho vliv na umístění stravovacího zařízení v území
Sebastian Kuršel -
Spokojenost zákazníků s nabídkou stravovacího zařízení v restauraci Ovečka
Luboš Konderla -
Provozní studie stravovacího zařízení (restaurační forma)
Kateřina Petráňová -
Povolovací proces při výstavbě stravovacího zařízení
Alena Karlíková -
Aplikace vybraných principů behaviorální ekonomie ve stravovacím zařízení
Jan VOVES