Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení - Tapas Bar – Bc. Jan Pavlíček
Bc. Jan Pavlíček
Master's thesis
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení - Tapas Bar
Business plan for a new gastronomic enterprise - Tapas bar
Abstract:
Cílem této diplomové práce je vypracování kvalitního podnikatelského záměru analýza proveditelnosti nápadu na otevření reálného restauračního zařízení (tapas baru) v Praze. V teoretické části autor čerpal z odborné literatury, pomocí které zmapoval problematiku podnikání v gastronomii včetně legislativních požadavků. Druhá část je věnována situační analýze, která obsahuje kromě PESTEL analýzy i analýzu …moreAbstract:
The goal of this master thesis is to develop a complex business plan for a restaurant (tapas bar), located in city of Prague, and an analysis of a feasibility of such a plan. In the theoretical, author uses specialized literature to explain and map the issues of gastronomy business as well as legal aspects of the field. The practical part is devoted to situational analysis, including not only PESTEL …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 4. 2018
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/mw679/
Thesis defence
- Date of defence: 12. 6. 2018
- Supervisor: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
- Reader: Ing. Blanka Zimáková
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Španělská gastronomie
Zuzana Jenčíková -
Kvalita nabídky služeb vybraných pražských restaurací se zaměřením na španělskou kuchyni
Denisa Jarošová -
Historie, přehled a analýza pražských restaurací nabízejících španělskou kuchyni
Dominika Neumanová -
Business Plan for agricultural company focusing on vertical agricultural technology
Carlos López Guirado Pérez -
Efektivnost hospodaření MČ Praha 10 s nemovitým majetkem
Jiří Jaroš -
Marketingová organizace Prague City Tourism a její podíl na rozvoji cestovního ruchu v Praze
Anastasiia Lukiianchuk -
Košer turismus a jeho unikátní produkt Kosher Hotel KING DAVID Prague
Hana Stoličková -
Prague Marina a její revitalizace
Jitka Zárubová