Dědičné a nedědičné faktory ovlivňující obsah škrobu v hlízách bramboru – Lucie Malá
Lucie Malá
Bachelor's thesis
Dědičné a nedědičné faktory ovlivňující obsah škrobu v hlízách bramboru
Hereditary and non-hereditary factors affecting starch content in potato tubers
Anotácia:
Tato literární rešerše se týká škrobu přítomného v hlízách bramboru a genetických i negenetických faktorů, které mají vliv na jeho obsah. Z počátku práce je pozornost věnována bramborám jako takovým, a to především jejich obecné charakteristice. Nutno zmínit také obsah látek v hlízách a jejich vliv na lidské zdraví. Dále je práce soustředěna na hlavní téma, a to škrob přítomný v hlízách bramboru. Škrob …viacAbstract:
This literature review relates to the starch which is presented in potato tubers, and hereditary and non-hereditary factors that influence content of the starch. At the beginning of the work, the attention is paid to the potatoes itself, especially their general characteristics. It should also mention the content of substances in tubers and their impact on human health. Further, the work is focused …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Vladimíra Sedláková, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MALÁ, Lucie. \textit{Dědičné a nedědičné faktory ovlivňující obsah škrobu v hlízách bramboru}. Online. Bakalárska práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/8gdv3u/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesBachelor programme / odbor:
Agriculture, Horticulture and Rural Development / Nutrition and Foodstuffs
Práce na příbuzné téma
-
Charakterizácia génu škrobovej syntázy II v odrodách pšenice
Alžbeta IVANIČOVÁ -
Monitoring a síťová automatizace v bezdrátové síti.
Daniel Škrob -
Využití a integrace zařízení Smart Home
Daniel Škrob -
Hodnocení výkonnosti podniku pomocí nástrojů finanční analýzy
David Škrob -
Tvorba datasetu a učení modelu neuronových sítí pro klasifikaci infarktu myokardu
Ondřej Škrob -
Rezistentní škrob
Jana Bartoníková -
Škrob ve výživě člověka
Anastázie Paclová -
Rezistentní škrob v českém pečivu
Karolína Konopásková
Názov
Vložil
Vložené
Práva