Dědičné a nedědičné faktory ovlivňující obsah škrobu v hlízách bramboru – Lucie Malá
Lucie Malá
Bakalářská práce
Dědičné a nedědičné faktory ovlivňující obsah škrobu v hlízách bramboru
Hereditary and non-hereditary factors affecting starch content in potato tubers
Anotace:
Tato literární rešerše se týká škrobu přítomného v hlízách bramboru a genetických i negenetických faktorů, které mají vliv na jeho obsah. Z počátku práce je pozornost věnována bramborám jako takovým, a to především jejich obecné charakteristice. Nutno zmínit také obsah látek v hlízách a jejich vliv na lidské zdraví. Dále je práce soustředěna na hlavní téma, a to škrob přítomný v hlízách bramboru. Škrob …víceAbstract:
This literature review relates to the starch which is presented in potato tubers, and hereditary and non-hereditary factors that influence content of the starch. At the beginning of the work, the attention is paid to the potatoes itself, especially their general characteristics. It should also mention the content of substances in tubers and their impact on human health. Further, the work is focused …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Vladimíra Sedláková, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MALÁ, Lucie. \textit{Dědičné a nedědičné faktory ovlivňující obsah škrobu v hlízách bramboru}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/8gdv3u/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůBakalářský studijní program / obor:
Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny
Práce na příbuzné téma
-
Charakterizácia génu škrobovej syntázy II v odrodách pšenice
Alžbeta IVANIČOVÁ -
Využití a integrace zařízení Smart Home
Daniel Škrob -
Hodnocení výkonnosti podniku pomocí nástrojů finanční analýzy
David Škrob -
Monitoring a síťová automatizace v bezdrátové síti.
Daniel Škrob -
Tvorba datasetu a učení modelu neuronových sítí pro klasifikaci infarktu myokardu
Ondřej Škrob -
Rezistentní škrob
Jana Bartoníková -
Škrob ve výživě člověka
Anastázie Paclová -
Rezistentní škrob v českém pečivu
Karolína Konopásková
Název
Vložil
Vloženo
Práva