Stravovací návyky dětí v mateřských školách – Tereza Reichmannová
Tereza Reichmannová
Bakalářská práce
Stravovací návyky dětí v mateřských školách
Eating habits and behaviours of children in the kindergarten
Anotace:
REICHMANNOVÁ, Tereza. Stravovací návyky dětí v mateřských školách. [Bakalářská práce] Vysoká škola Hotelová. Praha: 2017. 69 stran. Bakalářská práce je zaměřena na porovnání stravovacích návyků dětí ve čtyřech vybraných mateřských školách. Podrobněji pak na předem vytyčené cíle, týkající se rozdílů ve městských a vesnických mateřských školách. Dále práce pojednává o doporučení, která by umožnila školním …víceAbstract:
REICHMANNOVÁ, Tereza. Eating habits and behaviours of children in kindergarten. [Bachelor´s Dissertation] The Institute of Hospitality Management. Prague: 2017. 69 pages. This bachelor thesis focuses on the comparison of catering food in four chosen kindergartens. Specifically, the focus is on the difference of food quality between metropolitan and rural kindergartens; furthermore, the thesis focuses …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 6. 2017
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/15299/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 4. 9. 2017
- Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: doc. MUDr. Karel Dohnal, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
REICHMANNOVÁ, Tereza. \textit{Stravovací návyky dětí v mateřských školách}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/8h33hm/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
Karolína Králová -
Pozice alternativních restaurací v systémech stravování (příklad raw food restaurací)
Markéta Šimonová -
Péče v oblasti stravování dětí v mateřské škole s využitím individuálního přístupu
Silvie ULLMANNOVÁ -
Vývoj a kvalita stravování dětí a mládeže v letních táborech v USA
Miloslav Škopek -
Uplatňování pohybových aktivit a hodnocení stravovacích návyků v životním stylu dětí mladšího školního věku na základních školách v sociálně vyloučených lokalitách
Jaroslava JÍROVÁ -
Výživové návyky u dětí v mladším školním věku, z pohledu sestry v ordinaci praktického lékaře pro děti a dorost.
Aneta KUCHAŘOVÁ -
Stravování dětí do 3 let v Evropě, v Africe a USA
Kamila ŘÍHOVÁ -
Výživa a stravování dětí v MŠ v projektu Skutečně zdravá škola
Kamila BACHOROVÁ