ŠLOSÁROVÁ, Katarína. \textit{Vývoj a optimalizace metod pro důkaz vybraných druhů ovoce v potravinových výrobcích}. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/8hbtpd/.
ŠLOSÁROVÁ, Katarína. <i>Vývoj a optimalizace metod pro důkaz vybraných druhů ovoce v potravinových výrobcích</i>. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/8hbtpd/.
ŠLOSÁROVÁ, Katarína. Vývoj a optimalizace metod pro důkaz vybraných druhů ovoce v potravinových výrobcích. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/8hbtpd/.
@misc{Slosarova2021thesis,
AUTHOR = "Šlosárová, Katarína",
TITLE = "Vývoj a optimalizace metod pro důkaz vybraných druhů ovoce v potravinových výrobcích [online]",
YEAR = "2021 [cit. 2024-11-10]",
TYPE = "Bakalářská práce",
SCHOOL = "Vysoké učení technické v BrněBrno",
NOTE = "SUPERVISOR: ",
URL = "https://theses.cz/id/8hbtpd/",
}
@misc{Slosarova2021thesis,
AUTHOR = {Šlosárová, Katarína},
TITLE = {Vývoj a optimalizace metod pro důkaz vybraných druhů ovoce v potravinových výrobcích},
YEAR = {2021},
TYPE = {Bakalářská práce},
INSTITUTION = {Vysoké učení technické v Brně},
LOCATION = {Brno},
SUPERVISOR = {},
URL = {https://theses.cz/id/8hbtpd/},
URL_DATE = {2024-11-10},
}
{{Citace kvalifikační práce
| příjmení = Šlosárová
| jméno = Katarína
| instituce = Vysoké učení technické v Brně
| titul = Vývoj a optimalizace metod pro důkaz vybraných druhů ovoce v potravinových výrobcích
| url = https://theses.cz/id/8hbtpd/
| typ práce = Bakalářská práce
| vedoucí =
| rok = 2021
| počet stran =
| strany =
| citace = 2024-11-10
| poznámka =
| jazyk =
}}