Mikrobiologická analýza ovocných šťáv v závislosti na technologickém ošetření – Mgr. Gabriel Slanicay
Mgr. Gabriel Slanicay
Bachelor's thesis
Mikrobiologická analýza ovocných šťáv v závislosti na technologickém ošetření
Microbiological Analysis of Fruit Juices Depending on Technological Treatment
Abstract:
Tato bakalářská práce pojednává o výskytu mikroorganismů v ovocných šťávách a o technologických operacích jak sterilačních tak vedoucích ke koncentraci a zahušťování ovocných šťávAbstract:
This bachelor thesis deals with the occurrence of microorganisms in fruit juices and the technological operations both sterilizing and leading to concentration of fruit juices.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 19. 5. 2023
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
SLANICAY, Gabriel. \textit{Mikrobiologická analýza ovocných šťáv v závislosti na technologickém ošetření}. Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2023. Available from: https://theses.cz/id/8hfrkb/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Slanicay, Gabriel. Mikrobiologická analýza ovocných šťáv v závislosti na technologickém ošetření . Zlín, 2023. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Food Technology and Assessment / Food Technology
Theses on a related topic
-
Mikrobiologická kvalita předkrájeného ovoce a čerstvých ovocných šťáv
Adéla Samiecová -
Zdravotní aspekty konzumace ovoce a ovocných šťáv
Nicole Stašková